top of page

Fysio-Pilates er en trygg og trendy treningsform som passer for alle, enten man er i god fysisk form, er utrent eller har plager med rygg, nakke/skuldre e.l. Det er en god treningsform å benytte dersom målet er å forebygge muskel- og skjelettplager.

Fysio-Pilates er en skånsom treningsform der målene er å styrke hele kroppen, med særlig fokus på dyp mage-, rygg- og bekkenmuskulatur. Fysio-Pilates øvelsene vil også bidra til økt kroppskontroll og balanse, samt bedre holdning. Treningen foregår i rolig tempo, med bruk av egen kroppsvekt, i samspill med indre fokus og pust. Kurset passer for alle, også for de med muskel- og skjelettutfordringer. 

Treningen foregår i en liten gruppe (maks 6 deltakere), slik at vi kan følge opp hver enkelt på en trygg og god måte, og gi så individuelt tilpasset instruksjon som mulig. Treningen kan foregå som en flyt-time der alle følger samme hovedprogram, eller som en time der deltakerne hovedsakelig jobber med individuelle programmer. Deltakerne får også et individuelt tilpasset treningsprogram til hjemmetrening.

Treningen passer for alle, uansett treningstilstand, treningserfaring og alder. Passer også for deg som har litt plager med rygg, nakke e.l, nylig har født, eller som ønsker å forebygge plager.

Klassene og undervisningen vil være tilpasset deg og dine behov, og du kan følge ditt eget tempo.

 

Ring eller mail oss for mer informasjon.

bottom of page